Asia

Asia. Imaginile sunt exotice. Asia este un continent tulburator. Atmosfera Asiei este calda, difuza, poate chiar prea estompata la prima vedere. Putini cunosc acest continent, dar cei care au patruns macar putin tainele lui, au ramas indragostiti de temple si de pietele aglomerate, de plajele cu nisip fin si de obiceiurile culturii si civilizatiei orientale.

Destinatii in Asia

Afla mai multe despre Asia

Europa Centrala si de Est

Austria, Germania, Romania… Europa Centrala si de Est este diferita, surprinzatoare, un melanj intre tari care au renascut si impresioneaza prin pitorestile zone rurale si idilicele peisaje montane si tari care au jucat un rol crucial in istoria Europei. Fiecare dintre ele are propria istorie, propriile povesti si oameni primitori dispusi sa le impartaseasca. Muzee celebre, capodopere arhitecturale, bucatarie traditionala, toate se regasesc in aceasta lume care abunda in oportunitati de vacanta pentru toate gusturile.

Destinatii in Europa Centrala si de Est

Afla mai multe despre Europa Centrala si de Est


Europa de Nord si Vest

Franta, Olanda, Marea Britanie…leagan al culturii, Europa de Nord si Vest ofera ce e mai bun - istorie, arta, cultura si cele mai diversificate peisaje. Cel mai echilibrat relief este prezent aici: munti, dealuri, campii, ape, dar si monumente care atesta prezenta oamenilor din cele mai vechi timpuri. Capitalele si orasele principale ale acestei zone sunt destinatii consacrate pentru iubitorii de citybreak, adevarate exemple de dezvoltare, metropole ale lumii.

Destinatii in Europa de Nord si Vest

Afla mai multe despre Europa de Nord si Vest

Europa de Sud

Grecia, Italia, Spania… Marea Mediterana te anunta ca ai ajuns in Europa de Sud. Oameni relaxati, bucatarie specifica, muzica si dans, plaje superbe, statiunile din Alpi sau orase incarcate de istorie , Europa de Sud este un taram magic, care te invita la visare. De la vile de lux pe malul marii la cabane in resorturi alpine sau citybreak-uri culturale, cea mai de pret comoara a batranului continent isi asterne minunatiile la picioarele turistilor...

Afla mai multe despre Europa de Sud